Non jan?

Donostian

Ezagutu Gipuzkoako plan gastronomiko onenetako batzuk: naturaren erdian dauden jatetxeetatik Michelin izardun proposamenetaraino.

LA BURGUESSIA

LA BURGUESSIA

La Burguessía, 2024an eta 2025ean Gipuzkoako hamburgeriarik onenaren eta Euskadiko bigarren onenaren saria jaso du. Donostian hiru jatetxe ditu —Gros, Erdialdea eta Antiguo—, eta kalitatearekiko eta produktuarekiko konpromisoagatik nabarmentzen da.
BERTAKOTEKA

BERTAKOTEKA

AMA jatetxearen filosofia berari jarraituz, tokian tokikoan ere oinarritzen gara eta eskualdeko ekoizle txikien produktuekin osatzen dugu gure karta.
RESTAURANTE JOSE MARI TABERNA

JOSE MARI TABERNA JATETXEA

Tradizioa eta modernitatea batzen dituen gune gastronomikoa. Talde eta ekitaldietarako jantoki zabala 1. solairuan
MALA GISSONA BEER HOUSE

MALA GISSONA BEER HOUSE

Gros erdian dagoen lokala, Zurriola hondartzatik bi kaletara. Gure kartan gure garagardoa eta beste ekoizle batzuen 200 marka inguru aurkituko dituzu.
RESTAURANTE DOÑA CHEPINA

DOÑA CHEPINA JATETXEA

Benetako tako-jatetxe bat gara, eta gure zeregin nagusia Mexikoko zatitxo magiko batera eramatea da. Gure takoak bertako produkturik onenekin eginak daude, %100 mexikarrak errezetekin eta eskuz egindako tortilla berriekin, esperientzia osoa eskaintzeko.
RESTAURANTE LA PERLA

LA PERLA JATETXEA

Badiara begira. Sukaldaritza garaikidea, oinarri tradizionalarekin.
BIDASSOA TAPROOM

BIDASSOA TAPROOM

Donostiako Groseko bihotzean topagune berri bat, musika ona, birra onena eta sekulako bazkaria batzen dituena.
RESTAURANTE LA REBOTIKA

LA REBOTIKA JATETXEA

La Rebotikaren espezialitatea txingarra da: Asteasuko txuleta, arrozak, haragia, arraina eta muskuiluak, denak txingarretan eginak. Jatetxearen leloa saltsa gehigarririk gabeko janari osasuntsua da, ongi sentiarazten duen janaria.
RESTAURANTE KASKAZURI

KASKAZURI JATETXEA

Bertako jendez egoten da jatetxe hau eta erreferentzia bat da iada Kalitate-prezioagatik Donostian. Menua mantel txurian ematen dute. Goiz joanda itsasoari begira jatea posible duzu. Erreserba egiteaz ez ahaztu.

Pintxoak benetako arte-lan txikiak dira, emozio handiak sortzen dituztenak